Rágcsálóírtás

A rágcsálók(patkány, egér) gazdasági kártételük mellett  közegészségügyi veszélyt is jelentenek, ezért irtásukról gondoskodni kell! Rágcsálóírtásra széles körben használatosak az első és második generációs véralvadásgátló  hatóanyagú csalétkek, melybe egy keserítőanyag (BITREX) van keverve biztonsági okokból.  A rágcsálóirtószerek veszélytelen felhasználását, a rágcsálóirtó szerelvények (patkányetető láda,alagút, egéretető doboz) teszik lehetővé. Nyitott élelmiszerek mellett, illetve ahol egyéb okok miatt nem használható irtószer,ott az irtószermentes eljárások egyikét alkalmazzuk.

A rágcsálóirtás elterjedt módja az Integrált Kártevőirtási eljárás (IPM/IPC). A kártevők elleni integrált védekezés olyan rendszer, mely  a kártevő populációk csökkentése és azok gazdasági kártételt el nem érő szinten tartása érdekében  hasznosít minden alkalmas,egymással összefüggő eljárást.

Kártevőirtási szolgáltatásainkat egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek, ingatlankezelőknek, intézményeknek, HACCP-körben tevékenységet végzőknek, illetve mindazoknak akik kötelezettek. A kártevőirtásra kötelezetteket a 18/1998(VI.3.)NM rendelet 4.számú mellékletének 7.pontjában foglalták össze.

Amennyiben a helyi adottságok nem teszik lehetővé a patkány irtást vagy az egér irtást úgy csoportos vagy egyedi élve befogó csapdákat is áll módunkban kihelyezni. Az élve befogó csapdáink alkalmasak nagyobb testű rágcsálók illetve kisállatok befogására is. Az élve befogók áráról a termékek menüpont alatt kap bővebb felvilágosítást. Amennyiben a keresett terméket nem találja e-mailben vagy  telefonon is érdeklődhet.